Vivo Y70 hoesjes


21 Producten

Premium hoesjes voor lage prijzen voor de Vivo Y70

Dealy heeft een grote selectie van korting premium covers voor de Vivo Y70. Onze covers zijn geprijsd vanaf € 4,99 en zullen de achterkant, randen en knoppen van uw telefoon perfect beveiligen. Wij bieden hoesjes aan van siliconen, kunststof of gemengde materialen. Zo zijn er hoesjes met een achterkant van gehard glas of acryl en siliconen randen. Onze Survivor of Ultra Resistant, bijvoorbeeld, hebben een laag kunststof en een laag siliconen over elkaar voor optimale bescherming tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Onze cases zijn exclusief ontworpen voor de lijnen en rondingen van de Vivo Y70 en bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. De telefoon zal beschermd zijn tegen de elementen. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, onaangename vlekken en stof op de knoppen. Door een dun, zeer duurzaam hoesje op uw mobiele telefoon te plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat deze lang als nieuw blijft en kan worden doorverkocht.

Unieke en verschillende hoesjes zoals jij

Wij bieden een breed scala aan beschermingen, zodat u precies de juiste voor u kunt vinden. Wij verkopen doorzichtige hoesjes waarmee u het ontwerp van de smartphone kunt behouden. We hebben koolstofvezel en kunstlederen exemplaren die er geweldig uitzien en perfect zijn voor professionals. Ontdek onze geborstelde hoesjes, die met een handsfree ring, of die met een kaarthouder. Wij verkopen ook fancy hoesjes met dieren, bloemen, glitter of marmer stijl. Een grote selectie van beschermingen die alle leden van de familie zal bevallen. Van de eenvoudige schelp tot de multifunctionele, u vindt zeker wat u zoekt. U profiteert ook van onze lage prijzen en kortingen, zodat u er meerdere kunt kopen zonder de bank te breken. Wij raden alle gebruikers van hoesjes aan om een folie of gehard glas aan te brengen om het scherm van hun Vivo Y70 te beveiligen. Zo uitgerust, zult u in staat zijn om het veilig te gebruiken.

.

Neem gerust contact met ons op om uw bestellingen te volgen

.

Onze klantenservice staat tot uw beschikking per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen u helpen met de producten en uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok voor nieuws en promoties. Op onze blog vindt u tal van tips en trucs. Geniet van uw bezoek aan ons!