Vivo X51 5G Hoesjes


Hoge kwaliteit covers en hoesjes tegen bodemprijzen voor Vivo X51 5G.

Ze zijn gemaakt rond een zeer weerbestendig siliconen hoesje. Dit wordt gebruikt om de telefoon vast te zetten en dient tevens als bescherming in geval van een botsing, tegen krassen, vlekken en stof. De flap zit om de schaal en dient als een tweede bescherming. Dit voorkomt uitwendige schade en inwendige breuk. De omslag is gemaakt van kunstleer of echt leer. Het beschermt de hele mobiel tegen het slechte weer van alledag. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor contant geld of bewijsstukken (tickets, biljetten, ontvangstbewijzen, enz.). De voorflap kan naar beneden worden geklapt en dient als een handige handsfree houder. U kunt uw e-mails controleren en uw video's bekijken op een aangename en veilige manier. Wij verkopen hoesjes vanaf slechts £6.99 en ze zijn allemaal zeer redelijk geprijsd. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord voor wie zijn telefoon met de hand wil dragen. U vindt er ook verschillende sluitingen: riemen, magnetische sluitingen, drukknopen, klinknagels, flip covers met de sluiting geïntegreerd in de hoes. Al onze flip covers worden verkocht aan hyperconcurrerende prijzen en u zult in staat zijn om meerdere te kopen voor de prijs van één elders.

De prijs van een flip cover is hetzelfde als de prijs van een cover.

Kies de hoes die bij u past

Ontdek onze collectie klassieke, lederen en kunstlederen hoesjes en onze fancy hoesjes die ultradun en ultraduurzaam zijn. Onze monochrome hoesjes zijn er in verschillende kleuren en elk van onze modellen heeft zijn eigen tinten en kleuren. Ontdek onze beschikbare materialen en texturen (lederlook, lychee leer effect, splitleder, retro design, glanzend of mat...). Onze fancy covers zijn zeer beschermend en hebben kaarthouders en een binnenzak die zeer praktisch zijn voor dagelijks gebruik. Al onze modellen zijn ultra weerbestendig en gaan een lange tijd mee. Uw Vivo X51 5G zal lang als nieuw blijven en u kunt hem gemakkelijk doorverkopen wanneer het tijd is om dat te doen.

Wij zijn goed bereikbaar per telefoon, e-mail en sms

Twijfel niet om ons te bellen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). U kunt ons ook volgen op uw favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok) om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.