Vivo X51 5G hoesjes


1 Product

Ontdek onze Dealy collectie van ultra duurzame en goedkope hoesjes voor de Vivo X51 5G

Dealy heeft een geweldige selectie van Vivo X51 5G hoesjes die zijn geprijsd vanaf slechts € 4,99. Wij bieden ultrasterke, dunne en zeer lichte hoesjes die gemaakt zijn van siliconen, kunststof of gemengde materialen (kunststof achterkant/siliconen randen, achterkant van gehard glas en siliconen randen...). De telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Onze covers laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon toe. Ze zullen perfect passen bij zijn contouren. Wij bieden verschillende modellen aan, zodat u het model kunt kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

Onze hoesjes zijn ultra weerbestendig

.

Als u door onze hoesjes bladert, zult u verschillende stijlen vinden. Deze covers zullen u toelaten om de telefoon te beschermen terwijl u hem aanpast. U vindt doorzichtige hoesjes, soepele of harde siliconen hoesjes, soepele en geborstelde hoesjes van koolstofvezel en andere van kunstleer. U vindt Survivor en Ultra Resistant modellen die ideaal zijn voor de jonge waaghals. Wij bieden hoesjes met kaarthouders of een handige ring voor handsfree bediening. U vindt er ook hoesjes met patronen (dieren, bloemen, landschappen...) waarmee u uw Vivo een persoonlijk tintje kunt geven. U zult ook profiteren van onze geweldige prijzen en kortingen op al onze modellen.

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt de klantendienst bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij reageren zeer snel op uw schriftelijke verzoeken. Wij kunnen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent dan op de hoogte van al onze nieuwtjes en als eerste van onze promoties.