Samsung Galaxy A32 5G Hoesjes


157 Producten

Geniet van kortingen op Galaxy A32 5G covers en hoesjes

Dealy verkoopt covers en hoesjes vanaf slechts € 6,99 voor uw Samsung Galaxy A32 5G. Profiteer van een geweldige deal en haal het maximale uit uw smartphone. Onze flap cases zijn ontworpen rond een ultra-sterke siliconen hoesje speciaal ontworpen voor de lijnen van de telefoon. Het zal perfect worden vastgehouden en de siliconen bescherming zal dienen als de eerste en sterkste bescherming. De kunstlederen flap beschermt de hele telefoon tegen de elementen. U zult een zeer goede grip hebben en gemakkelijk toegang tot de poorten en knoppen. Uw telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. De kappen kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot handsfree houders in liggende positie. Sommige van onze covers worden geleverd met een sleutelkoord om het gemakkelijker te maken de mobiel met de hand te dragen.

.

Hoezen die uw A32 5G een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze selectie van ultra-duurzame covers op korting voor uw Samsung Galaxy A32 5G. U vindt monochrome kunstlederen hoesjes in verschillende kleuren. Wij nodigen u uit om de variaties te bekijken, aangezien zij van geval tot geval verschillende tinten hebben. Onze hoesjes dienen ook als portefeuilles met openingenvoor kredietkaarten en een vak voor contant geld of documenten zoals rekeningen, tickets of memo's. U vindt covers met een magnetische sluiting en andere met de sluiting in de voorflap. Deze worden flip covers genoemd. Met deze laatste kunt u de koffer snel openen en sluiten. U hebt ook de keuze uit verschillende texturen en ontwerpen voor uw hoesjes. U vindt ze in imitatieleer of echt leer, lycheestijl, nappaleer, korrelig of glad. Sommige zijn in vintage stijl of van splitleer. Ze zijn zeer elegant en zijn ideaal voor wie een sobere bescherming zoekt. U vindt er ook veel covers met patronen: planten, bloemen, dieren, marmer, pailletten, vlaggen, geometrisch, mandala's die iedereen zullen bevallen. Ze zijn ideaal voor jongeren en kinderen. Profiteer van onze kortingen om uzelf te verwennen en persoonlijke geschenken te maken. U kunt meerdere beveiligingen kopen voor de prijs van één elders, terwijl u er zeker van bent dat uw Samsung perfect beveiligd is.

.

Eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. U kunt ons nieuws ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok en informatie krijgen over onze promoties. Onze blog zal u veel nuttige tips en informatie geven.