Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G Hoesjes


155 Producten

Vind uw Galaxy A52 4G / A52 5G covers en hoesjes tegen onklopbare prijzen bij Dealy

Dealy verkoopt exclusieve hoesjes en flap cases voor de Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G vanaf slechts € 6,99. Bespaar geld en profiteer van onze kortingen op alle beschermingen. Onze hoesjes zijn gemaakt van duurzaam kunstleer rond een siliconen hoesje. Ze beschermen uw mobiele telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Zij doen ook dienst als portefeuille met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten (memo's, tickets, rekeningen, kaarten, foto's, enz.). De voorflap kan naar believen worden omgevouwen om als handsfree houder te dienen. Hierdoor kunt u uw Samsung op een veilige en comfortabele manier in liggende modus gebruiken. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een afneembaar riempje om de smartphone met de hand te dragen. Wij verkopen covers met riempjes of magnetische sluitingen en flip covers met sluitingen geïntegreerd in de voorflappen. Er zijn ook zogenaamde "view covers", die een kijkvenster hebben zodat u de informatie op het scherm kunt lezen zonder de cover te moeten openen. Door de bescherming met een hoesje behoudt uw smartphone zijn waarde en kunt u hem gemakkelijker doorverkopen.

.

De Galaxy A52 aanpassen aan uw wensen

Ontdek onze hoogwaardige lederen of kunstlederen etuis die zich onderscheiden door hun slankheid en elegantie. Wij bieden er aan die gemaakt zijn van klassiek, lychee, nappa, retro stijl of getextureerd leer. De monochrome zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die de moeite waard zijn om te bekijken, omdat de tinten zo verschillend van elkaar zijn. U vindt vast en zeker de kleur en toon die u zoekt. Wij hebben hoesjes met motieven die ideaal zijn voor wie op zoek is naar een mooie bescherming. Kijk eens naar onze populaire luipaard huid cover of die met panda's, leeuwen, kittens, tijgers of panda's. Wij hebben covers met dieren, bloemen, glitter, marmerstijl en nog veel meer nieuwe covers die wij u graag willen laten ontdekken. U profiteert ook van onze kortingen en regelmatige prijzen. Geniet van uw bezoek aan Dealy!

Neem dagelijks contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (06 44 64 68 65), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen met plezier uw bestellingen opvolgen. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van ons nieuws en te genieten van onze regelmatige promoties op onze producten.