Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Hoesjes


127 Producten

Exclusieve selectie van goedkope Galaxy S21 Ultra 5G covers en hoesjes

Bespaar geld bij Dealy op uw Samsung Galaxy S21 Ultra 5G hoesjes en cases en profiteer van kortingsprijzen. Wij selecteren de beste hoesjes en verkopen ze vanaf slechts £6.99. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een ultrasterk siliconen hoesje dat de telefoon omhult en de achterkant en randen beveiligt. De hoes biedt een tweede beschermingslaag voor de hele smartphone. Hij zal volledig beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U hebt gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de mobiele telefoon. Dankzij een uitsparing aan de voorkant kunt u met de telefoon praten terwijl de hoes gesloten blijft. De voorflap kan gemakkelijk worden omgevouwen tot een handsfree houder voor dagelijks gebruik. Onze covers hebben interne kaarthouders in creditcardformaat en een vak voor bankbiljetten dat ook kan worden gebruikt als een kleine documenthouder. U zult verschillende sluitingen vinden. Wij bieden er bijvoorbeeld aan met een in de voorkant geïntegreerde sluiting (flip covers). Sommige hebben een kijkvenster in de voorflap (view covers). U kunt kiezen voor een hoesje met een afneembaar riempje, wat erg handig kan zijn als u de smartphone in uw hand draagt.

.

Elegante en zeer beschermende hoesjes

Onze hoesjes en cases zijn zo goedkoop dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één elders. Wij bieden verschillende collecties klassieke hoesjes in echt leer of kunstleder. Ze zijn eenkleurig en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Kijk goed naar de tinten voor elk model, want de kleuren verschillen van de ene cover tot de andere. Wij bieden ook chique hoesjes versierd met dieren (panda's, honden, katten, wolven, tijgers, katten, leeuwen...), planten, mandala's... Onze hoesjes in zakelijke stijl zullen veel elegantie uitstralen en zijn bovendien praktisch en beschermend. Sommige zijn voorzien van meerdere kaarthouders en een portefeuille die kan worden gebruikt als draagtas voor bijvoorbeeld uw hoofdtelefoon. U vindt hier verschillende magnetische sluitingen, karabijnsluitingen, riemsluitingen, klinknagel sluitingen, knoopsluitingen... Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan uw "Samsung Galaxy S21 Ultra covers en hoesjes" sectie.

.

Dealy, het is ook zijn dienst na verkoop, sociale netwerken en blog

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar (09 75 18 78 18) per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen op te volgen en uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om onze blog te raadplegen om alle antwoorden op uw vragen en zeer praktische tips te vinden. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK.

.