Samsung Galaxy S21 5G Hoesjes


182 Producten

Hoesjes en hoesjes vanaf slechts € 6,99 voor uw Galaxy S21 5G

Dealy biedt scherp geprijsde covers en hoesjes voor uw Samsung Galaxy S21 5G. Profiteer van een geweldige deal en maximaliseer het dagelijkse nut van uw smartphone. Onze flap cases zijn gemaakt rond een sterk siliconen hoesje. De telefoon wordt stevig vastgehouden en het hoesje dient als een sterke eerste bescherming. Deze wordt afgedekt door een kunstlederen flap die de hele smartphone beschermt tegen de elementen. De covers bieden een zeer goede grip en bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en knoppen. Uw mobiele telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. De covers kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot een handige handsfree houder in liggende positie. Sommige van onze covers worden geleverd met een afneembaar riempje om de smartphone gemakkelijker in de hand te kunnen dragen.

.

U personaliseert de bescherming van uw S21 5G

.

Ontdek onze brede selectie van ultra duurzame covers tegen lage prijzen voor uw Samsung Galaxy S21. U vindt onze klassieke monochrome kunstlederen hoesjes in verschillende kleuren. Wij nodigen u uit om de verschillende kleurvarianten te bekijken, want ze hebben allemaal verschillende tinten van de ene cover naar de andere. Onze zakken dienen ook als portefeuilles met kaartsleuven (creditcardformaat) en een insteekvak voor contant geld of kleine documenten zoals rekeningen of memo's. U vindt covers met een magnetische sluiting en andere met een sluiting aan de binnenzijde van de voorflap (Flip Covers). Met dit laatste kunt u de koffer snel en gemakkelijk openen en sluiten. U zult merken dat u ook een keuze hebt uit texturen en ontwerpen voor uw flipcover. U vindt ze in kunstleer of echt leer, lycheestijl, nappaleer, generfd of glad. Sommige zijn vintage of retro in stijl. Wij hebben er ook enkele in splitleder, die zeer elegant zijn en ideaal voor professionals. U vindt er vele covers met patronen: planten, bloemen, dieren, marmer, glitter, vlaggen, geometrie, mandala's die zowel volwassenen als kinderen zullen bevallen. Het zijn ook geweldige geschenken voor verjaardagen en eindejaarsfeesten. Profiteer van onze kortingen en lage prijzen om uzelf en uw dierbaren een plezier te doen. U kunt zonder problemen meerdere beveiligingen kopen voor de prijs van één elders, terwijl u er zeker van kunt zijn dat uw kostbare Samsung volkomen veilig zal zijn.

.

Neem gemakkelijk contact op met onze klantenservice en volg ons op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18 of stuur ons een e-mail of sms naar 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en zullen uw bestellingen kunnen volgen. U kunt ons nieuws ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok en informatie krijgen over onze promoties. Op onze blog vindt u tal van nuttige tips en informatie.