Samsung Galaxy A12 Hoesjes


157 Producten

Een exclusieve selectie van ultra duurzame en goedkope covers en hoesjes voor de A12

Geniet van de kortingen van Dealy op Samsung Galaxy A12 covers en hoesjes die worden verkocht vanaf slechts € 6,99. Wij selecteren covers die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de contouren en lijnen van de telefoon omarmt. Het dient om de telefoon vast te houden en de achterkant en randen te beschermen. Dit hoesje wordt bedekt door een kunstlederen of echt lederen flap die de hele smartphone vastzet. Onze zakjes zijn ultra dun en ultra bestendig. Ze kunnen worden gebruikt als portemonnee met hun kaarthouders en de uitsparing voor contant geld. Ze bieden ook handsfree ondersteuning dankzij hun opvouwbare hoes. Ze beveiligen de hele smartphone bij een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Sommige worden geleverd met een riempje om de telefoon met de hand te dragen. Wij raden aan het scherm van de telefoon te beschermen, omdat het eruit kan glijden terwijl u de telefoon gebruikt met de klep open.

.

Ultra duurzame hoesjes tegen de laagste prijzen

Perfectioneer uw Samsung Galaxy A12 met onze covers en hoesjes die tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Wij bieden covers die zowel volwassenen als jongeren en kinderen zullen aanspreken. Wij hebben kunstlederen hoesjes in verschillende kleuren. Deze zijn allemaal verschillend van cover tot cover. Wij bieden verschillende materialen aan, zodat u het materiaal kunt kiezen dat het beste bij u past. U vindt bekledingen met ledereffect, echt leer, splitleder, lycheestijl of nappa. Je hebt er die een zeer interessante vintage of glanzende afwerking geven. Wie een minder klassieke bescherming wenst, kiest voor een van onze fantasiezakjes met panda's, katten, honden, wolven of bloemen. De hoes in luipaardhuidstijl is erg populair bij onze klanten. Wij bieden ook business covers met geoptimaliseerde portefeuille- en kaarthouderopties. Sommige hebben ook een tasje dat kan worden gebruikt als draagtas of om je hoofdtelefoon in op te bergen. U kunt een hoesje kopen met een manuele magnetische sluiting of een flip cover met de sluiting geïntegreerd in het hoesje. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw Galaxy A12 veilig zal zijn en dat uw bescherming aan uw verwachtingen zal voldoen. Plus, je bespaart geld!

Onze klantendienst is gemakkelijk te bereiken op 09 75 18 78 18

.

Wij kunnen u ook antwoorden via e-mail en sms (06 44 64 68 65). Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.