Realme C11 covers


17 Producten

Krijg geweldige aanbiedingen en besparingen op Realme C11 covers en hoesjes

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde covers en hoesjes voor uw Realme C11. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon volkomen veilig is. De covers zijn gemaakt van een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken, vocht en stof. Het houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en randen. Deze bescherming wordt afgedekt door een hoesje dat om de smartphone heen zit en hem volledig beschermt tegen de elementen. De telefoon is veilig voor ongelukken en u hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies. Een sluiting maakt de beveiliging van de smartphone compleet. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten...). De hoesjes kunnen worden gevouwen tot zeer comfortabele handsfree houders. Al onze hoesjes zijn dun, licht en ergonomisch. Zij zullen aan al uw veiligheidseisen voldoen. Sommige zijn voorzien van een riempje, zodat u de mobiel op een comfortabele manier in uw hand kunt dragen.

De hoes kan worden ingeklapt tot een zeer prettige handsfree houder.

Ontdek onze slanke en stijlvolle covers en hoesjes

Wij bieden zeer goede kwaliteit covers die komen tegen economische prijzen. U vindt faux lederen hoesjes die slank en stijlvol zijn. Ze zijn er in verschillende kleuren, zodat u het exemplaar kunt kiezen dat perfect bij uw wensen en levensstijl past. Wij raden u aan de verschillende tinten goed te bekijken, want alle hoesjes hebben verschillende kleurtinten. Wij bevelen bijvoorbeeld de Premier Class multi-card hoes voor professionals aan. Het heeft veel vakjes voor kaarten en je kunt er gemakkelijk bij. De stijlvolle Vintage Leather Effect flip cover (met een sluiting geïntegreerd in de cover) heeft een slank en uniek ontwerp dat iedereen zal aanspreken. U vindt hier onze klassieke beschermingen die worden verkocht vanaf 6,99€ en die design, bescherming en ergonomie combineren. Ontdek onze echte splitleren hoesjes die worden aangeboden voor slechts 12,99€. Ze hebben ook interne kaarthouders en kunnen worden omgebouwd tot handsfree houders. Ze kunnen geweldige verjaardags- of vakantiegeschenken zijn.

Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar om uw bestellingen te volgen

.

Wij zijn bereikbaar per e-mail, sms (06 44 64 68 65) of telefoon (09 75 18 78 18). Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij het zoeken naar bescherming als u dat wenst. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.