Realme C11 hoesjes


9 Producten

Geniet van kortingen op Realme C11 hoesjes

Bespaar geld bij Dealy door uw Realme C11 hoesjes te kopen vanaf slechts € 4,99. De beschermers zijn uitgevoerd in silicone, kunststof of gemengde materialen (kunststof achterzijde en siliconen randen). Ze dempen stoten en voorkomen krassen, vingerafdrukken en stof op knoppen, poorten en openingen. De openingenzijn nauwkeurig bij poorten en knoppen. Ze bieden directe en gemakkelijke toegang, zodat u bijvoorbeeld uw telefoon kunt opladen zonder dat u ze hoeft te verwijderen. U vindt zeer dunne modellen die weerbestendig zijn. Wij bieden onze klassieke modellen aan, zodat u precies de juiste kunt vinden qua stijl.

.

Klassieke rompen voor iedereen

U vindt hier high-end hoesjes waarmee u uw telefoon kunt personaliseren zoals u dat wilt. Wij bieden bijvoorbeeld transparante covers aan waarmee u het design van uw telefoon kunt behouden. Ze zijn dun en licht, zeer helder en zeer schokbestendig. U vindt ze gemaakt van koolstofvezel of lychee kunstleer. Ze zijn gemaakt van flexibele siliconen en bieden een zeer comfortabele grip. De Ultra Resistant en Ring Resistant hoesjes (met steunring) zijn ideaal voor wie op zoek is naar optimale bescherming op dagelijkse basis. Wij hebben een geweldig model met twee texturen uitgekozen dat niet alleen design heeft, maar ook antislip is. Onze beschermers zijn zo ontworpen dat u veilig foto's en selfies kunt nemen. Wij bieden vele promoties en super goede prijzen, zodat u de spullen kunt krijgen die u wilt zonder u zorgen te maken over uw budget.

U kunt ons bellen of schrijven om uw bestellingen te volgen

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18 of stuur ons een e-mail of een sms naar 06 44 64 68 65. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties

.