Samsung Galaxy S20 FE Hoesjes


194 Producten

Goede Samsung Galaxy S20 FE covers en hoesjes tegen geweldige prijzen

Bij Dealy profiteert u van geweldige aanbiedingen en besparingen op uw Samsung Galaxy S20 FE covers en hoesjes. Wij selecteren de Top beschermers en bieden ze u aan vanaf £6.99. Onze hoesjes en sleeves zijn ontworpen rond een ultra-resistent siliconen hoesje. Het omhult de telefoon en beschermt hem tegen stoten en krassen. De klep geeft de hele smartphone een tweede beschermingslaag. De hoes is perfect beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies. Dankzij een uitsparing aan de voorkant kunt u telefoneren terwijl u de hoes houdt. De hoes kan gemakkelijk en naar believen worden opgevouwen tot een zeer nuttige handsfree steun in het dagelijks leven. Onze omslagen zijn voorzien van binnenkaarthouders in creditcardformaat. Zij hebben ook een zakje voor bankbiljetten dat ook kan worden gebruikt als weekendtasje (tickets, biljetten, kleine documenten). U vindt verschillende stijlen van sluiting en kunt kiezen voor hoesjes waar de sluiting is geïntegreerd in de cover (we noemen ze flip covers). Sommige hebben een kijkvenster in de voorkant (view covers). U kunt ook kiezen voor een hoes met een afneembaar riempje, wat erg handig kan zijn als u uw mobiel graag in uw hand draagt.

Elegante en mooie hoesjes met goede bescherming

Profiteer van onze geweldige prijzen om zoveel covers te kopen als u wilt. Ze zijn zo goedkoop dat je er meerdere kunt kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. Wij bieden vele klassieke hoesjes in leer of kunstleder. Ze zijn eenkleurig en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Kijk goed naar de tinten voor elk model. Sommige zien er voor u hetzelfde uit, maar de kleuren verschillen van geval tot geval. We hebben enkele mooie hoesjes die iedereen zullen aanspreken die op zoek is naar een beetje originaliteit. Ze zijn versierd met dieren (panda's, honden, katten, wolven...), planten, mantra's... Onze business cases zijn sober en elegant. Sommige zijn voorzien van verschillende kaarthouders en een voorvak dat zeer handig is voor muntgeld of als draagtas. U zult verschillende sluitingen vinden (drukknopen, riemen, klinknagels, knopen...). Welkom in uw wereld van ultra-bestendige bescherming voor uw Samsung Galaxy S20 FE.

.

Kijk op onze blog voor alles wat u moet weten over beschermingen

.

Bekijk zeker onze blog. U vindt er alle antwoorden op uw vragen over beschermingen. Aarzel niet om ons te schrijven of contact met ons op te nemen via de sociale netwerken. Wij zijn elke dag bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK.