iPad 10.2 "hoesjes (2020)


113 Producten

Ontdek onze selectie van iPad 10.2'' (2020) hoesjes, covers, cases en smart cases

Geniet van de Dealy prijzen op alle iPad 10.2'' (2020) hoesjes, covers, cases en smart cases. Wij hebben het beste aanbod beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat ultra-bestendig is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het is verpakt in een kunstlederen hoes die de bescherming van de hele tablet versterkt. De tablet wordt beschermd tegen de elementen en u kunt hem met een gerust hart gebruiken. Onze zakken hebben interne kaarthouders en de omslagen kunnen in verschillende hoeken worden omgevormd tot handsfree houders. Wij bieden zeer beschermende, dunne en lichte siliconen covers. Wij hebben ons gamma ultra-resistente hoesjes en beschermingen voor kinderen ontwikkeld. Ontdek onze slimme hoesjes met drie kleppen die zijn uitgerust met de automatische waak- en slaapfunctie. Ze zijn zeer beschermend en ze stellen u in staat de tablet op een zuinige manier te gebruiken.

.

U personaliseert uw iPad 8 zoals u dat wilt

.

Wij bieden veel hoesjes en cases voor degenen die hun iPad professioneel gebruiken. Of het nu op kantoor, in de detailhandel, op school of in een restaurant is, u vindt altijd de juiste bescherming voor uw behoeften. Ze zijn ook zeer nuttig in een persoonlijke omgeving voor wie op zoek is naar een discreet en stijlvol etui. Wij hebben ook vele mooie hoesjes met dieren (katten, honden, uilen, panda's, tijgers, wolven...), planten (bloemen, planten, mandala's...), landschappen, schilderijen en grafieken. U vindt EVA schuim hoesjes voor kinderen. Deze Kids hoesjes zijn milieuvriendelijk en respecteren de gezondheid van uw kinderen. Ze zullen uw tablet optimaal beveiligen. Ze hebben geïntegreerde steunen en praktische handgrepen. Wij adviseren u om een folie of gehard glas voor het iPad 8 scherm te bevestigen. Onze slimme hoesjes zijn zeer nuttig in een professionele maar ook in een persoonlijke context. Wij hebben er in klassiek kunstleder en andere die versierd zijn met leuke fantasiemotieven. Al onze producten zijn ongelooflijk goed geprijsd.

.

Dealy: uw dienst na verkoop en sociale netwerken

Benut onze klantenservice per telefoon (09 75 18 78 18), per sms (06 44 64 68 65) en per e-mail. Je kunt ons ook volgen op je favoriete sociale netwerken: Tik Tok, Facebook en Instagram. U zult al ons nieuws kunnen volgen.