iPad 10,5" Hoesjes (2019)


68 Producten

Dealy beschermt uw iPad 10.5'' (2019) perfect met hoesjes, covers, cases en smart cases die tegen de eerlijkste prijzen worden aangeboden

Bespaar geld op iPad Air 10,5'' (2019) hoesjes, covers, cases en smart cases bij Dealy. Ontdek onze ultradunne hoesjes die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de contouren van de tablet. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden. Ze zullen de achterkant en de randen van de tablet perfect vastzetten. Ze bieden eenvoudige toegang tot poorten en functies en beschermen de iPad tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Het zal veilig en beschermd zijn en zijn waarde niet verliezen als u het wilt doorverkopen. Wij bieden covers en hoesjes die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Hierdoor krijgt de tablet een eerste beschermingslaag die zeer goed bestand is tegen de elementen. De flap zit er omheen en geeft het een tweede bescherming. Deze zakken hebben interne kaarthouders en de omslagen kunnen gemakkelijk worden omgevouwen om als handsfree houder te dienen. Ze maken verschillende kijkhoeken in landschapsmodus mogelijk, afhankelijk van uw behoeften. De tri-fold smart cases zijn ook zeer duurzaam en dienen als handsfree houder. Ze hebben een automatische waak- en slaapfunctie die de tablet automatisch in- en uitschakelt. Welk model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw iPad Air 10,5" (2019) volkomen veilig zal zijn.

De iPad Air 10,5" (2019) is een geweldige manier om uw tablet veilig te bewaren.

Extra duurzame beschermers die uw iPad Air een persoonlijk tintje geven

Wij bieden heldere siliconen covers die het oorspronkelijke ontwerp van uw iPad behouden. Wij hebben ultra duurzame hoesjes, ontworpen in kunststof en silicone, die zeer veilig zijn in geval van stoten. Ze zullen ook voorkomen dat er krassen op de tablet komen. Sommige zijn voorzien van een geïntegreerde handsfree houder, schouderriem en handriem. We bieden geweldige hoesjes voor kinderen. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. Zij zijn voorzien van praktische handgrepen. Wij raden echter aan om de beveiliging van de tablet te completeren door een gehard glas op het scherm te installeren. Als u een liefhebber bent van etuis, kunt u kiezen voor een etui met een patroon, in klassiek imitatieleer, in stof... Wij hebben er enkele die monochroom en zeer elegant zijn. Wij hebben er enkele die monochroom en zeer elegant zijn. Ze zijn ideaal in een professionele omgeving (op kantoor, in restaurants, winkels, enz.). Andere zijn versierd met dieren (panda's, wolven, katten, honden, uilen, tijgers...), bloemen, planten, landschappen, glitters... Een ongelooflijke keuze voor alle leden van het gezin. Wij bieden onze smart cases ook aan met uitklapbare voorkleppen, zodat u uw iPad kunt gebruiken zoals u dat wilt. U vindt er zowel gedecoreerde hoesjes als klassieke effen exemplaren. Sommige hebben een vakje voor je stylus. Welke bescherming u ook kiest, u profiteert van de geweldige prijzen van Dealy op al onze artikelen. Geniet van uw bezoek!

Ma coque: haar klantenservice 7 dagen per week open en sociale netwerken

U kunt ons bereiken op het nummer 09 75 18 78 18. Wij zijn ook bereikbaar per sms op 06 44 64 68 65 en per e-mail. Aarzel ook niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.