iPhone 12 Pro Hoesjes


110 Producten

Ultra veilige covers en hoesjes met korting voor uw iPhone 12 Pro

Dealy biedt goedkope premium covers en hoesjes voor uw iPhone 12 Pro. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen om uw telefoon te beschermen tegen de laagste prijzen op de markt. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje op maat van de lijnen van de smartphone. Dit hoesje zal de achterkant en de randen van de mobiel beveiligen. De hoes zal de smartphone versterken. Hij zal volledig beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De voorkant wordt perfect beschermd dankzij de hoes die dient als klep en handsfree steun. Ze zijn ontworpen als portefeuilles en hebben binnenin kaarthouders en een geldvak dat ook kan worden gebruikt als documenthouder of reservetasje. We hebben modellen met een draagriem, zodat u ze gemakkelijk met de hand kunt dragen. U zult covers zien met magnetische sluitingen, hetzij flap-stijl of geïntegreerd in de cover (flip covers). Misschien geeft u de voorkeur aan onze zichtomslagen met een kijkvenster waarin u de belangrijkste informatie kunt lezen zonder dat u de omslag hoeft te openen. Het enige wat u hoeft te doen, is de dekking kiezen die aan uw behoeften en wensen voldoet. Kijkt u gerust naar onze kleuropties. Veel van onze gedecoreerde hoesjes covers zijn uniek in hun eigen recht, omdat we verschillende ontwerpen per thema hebben gegroepeerd.

.

Je iPhone 12 Pro naar wens aanpassen

Ons team selecteert high-end cases die bovenal zeer veilig zijn. Zij sluiten geen compromissen over veiligheid en zij zullen u volledige tevredenheid geven. Wij bieden monochrome echt lederen en kunstlederen hoesjes aan. Zij zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en onderscheiden zich door hun grote elegantie. U vindt klassiek, lychee-effect, bedrukt, splitleder, nappa, vintage... We hebben er met een glanzende afwerking en andere met een krokodillenhuidlook. Onze business cases bieden verschillende kaarthouders en ritsvakken voor kleingeld of uw essentiële zaken zoals een hoofdtelefoon. Wie een chique bescherming wil, zal blij zijn met onze talrijke modellen: dieren (katachtigen, honden, safari, vlinders, uilen, panda's, vogels...), de "raak mijn telefoon niet aan" die in Kwade Telefoon en Gevaarlijke Beer zijn vervallen, onze plantencollecties (bloemen, bomen, cactus...). Waarom geen glitter, marmeren motieven en bookcase hoesjes met leuke bedeltjes? U zult aangenaam verrast zijn door onze selectie. Wij hanteren een prijsbeleid waarbij u meerdere kisten voor de prijs van één kist kunt kopen. Welkom in Dealy!

Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via e-mail, sms (06 44 64 68 65) of telefoon (09 75 18 78 18). Wij informeren u graag over onze producten en de voortgang van uw bestellingen. Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok.

.