iPhone 12 hoesjes


109 Producten

Ontdek de selectie van goedkope covers en hoesjes voor uw iPhone 12

Dealy is de top van de top van het assortiment covers en hoesjes aangeboden met korting voor uw iPhone 12. Bespaar geld en profiteer van onze hyper interessante prijzen. Verkocht vanaf 6,99 €, kunt u verzekerd zijn van hun kwaliteit. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een dun en zeer resistent siliconen hoesje. Dit omhult je telefoon en houdt hem stabiel. De flap van imitatieleer dient als tweede beschermingslaag. De mobiele telefoon zal volledig beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof. Hij blijft lang nieuw en u kunt hem gemakkelijker doorverkopen als het tijd is om hem te vervangen. Wij selecteren etuis die dienst doen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en vakjes waarin u geld, biljetten, kleine documenten, tickets... kunt stoppen. Sommige hebben een verwijderbaar koord en de hoesjes kunnen worden opgevouwen tot zeer praktische handsfree dragers voor het bekijken van uw favoriete films, series en video's. Bekijk onze collecties: u zult dol zijn op onze producten!

Zeer veilige hoesjes die uw iPhone 12 een persoonlijk tintje geven

Wanneer u kiest voor Dealy, zult u zien dat veiligheid hand in hand kan gaan met esthetiek, ergonomie en design. Onze selectie van iPhone 12 hoesjes is inclusief. Wij komen tegemoet aan alle stijlen van klanten, zodat iedereen "een hoesje voor hun telefoon" kan vinden! Wij bieden etuis aan in verschillende en zeer resistente materialen: echt leer, kunstleder, lychee stijl, nappa, vintage leer, retro, stof, jeans... Wij bieden verschillende sluitingen aan zodat u de sluiting kunt kiezen die u uw stijl geeft (knoop, klinknagels, flip covers met sluiting geïntegreerd in de voorflap, riem, dubbele flap...). Wij bieden ook fantasie covers met ontwerpen die iedereen zullen aanspreken, vooral jongeren en kinderen. We hebben er met dieren (panda's, leeuwen, tijgers, wolven, lovertjes, vogels, giraffen...), bloemen, landschappen, lovertjes en nog veel meer. Wij bieden onze beroemde "raak mijn telefoon niet aan" cover collectie met de gevaarlijke beer en de duivel telefoon. U vindt er onze hoes in luipaardhuidstijl en nieuwe zakjes met verschillende kaarthouders en zakjes met ritssluiting voor kleingeld of kleine persoonlijke voorwerpen. Of het nu voor uzelf is of als cadeau, wij hebben precies de producten die u nodig heeft tegen super scherpe prijzen

Blijf op de hoogte van ons nieuws via uw sociale netwerken

.

Wij zijn elke dag beschikbaar om uw vragen over onze beschermingen te beantwoorden en om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter.