iPhone 12 hoesjes


179 Producten

Ultra duurzame en goedkope hoesjes voor uw iPhone 12

Profiteer van de aanbiedingen en koopjes van Dealy om uw ultra duurzame iPhone 12 hoesjes te kopen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 4,99 en zijn daarmee de goedkoopste op de markt voor topkwaliteit. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen of kunststof en sommige zijn hybriden (achterzijde van acryl en siliconen randen voor gerichte bescherming, achterzijde van 9H gehard glas en siliconen randen). Ze zijn exclusief voor de lijnen en contouren van de telefoon. Ze hebben nauwkeurige openingenbij poorten en knoppen (sommige bedekken ook de knoppen met behoud van hun gevoeligheid). Dit betekent dat u direct toegang heeft tot de functionaliteit.

Secure Hoesjes

De hoesjes beschermen de telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Uw smartphone blijft er niet alleen als nieuw uitzien, u vermijdt ook breuken die fataal of zeer problematisch kunnen zijn. De achterkant en de randen zullen vrij zijn van krassen, waardoor het gemakkelijker wordt de smartphone door te verkopen. Stof zal zich niet ophopen op de knopen en openingen in het voorste gedeelte. Zo voorkomt u storingen.

.

Je kunt je iPhone 12 helemaal naar je eigen smaak aanpassen

.

Onze hoesjes zijn zo goedkoop dat je er elders meerdere voor de prijs van één kunt kopen. U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Hiermee kunt u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon behouden. Wij hebben onze bekende soepele of harde siliconen hoesjes in één kleur, maar ook de klassieke hoesjes van koolstofvezel of kunstleer. Wij zijn dol op die van gehard glas, omdat ze erg prettig in de hand liggen en zeer schokbestendig zijn. Ze zullen uw iPhone een unieke look geven. Misschien geeft u de voorkeur aan onze kaarthouders of die met een steunring voor handsfree gebruik van de telefoon. Wij hebben enkele leuke nieuwigheden met dieren (panda's, leeuwen, tijgers, olifanten, honden, katten, giraffen, wolven...), planten (bloemen, mandala's, cactussen), 3D covers en fluorescerende covers. Een hele reeks beschermingen die iedereen en elk moment zullen bevallen: werk, sport, gezin, kinderen, tieners, zaken, uitstapjes...

Ga met ons mee op Facebook, Instagram en Facebook

Dealy is ook haar gemeenschap op sociale netwerken. U ontdekt er onze collecties en onze nieuwe producten. U kunt ons ook bellen, een e-mail sturen of een sms sturen. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen.