Samsung Galaxy A21s Hoesjes


120 Producten

Geniet van Dealy aanbiedingen en voordelige prijzen op Samsung Galaxy A21s covers en hoesjes

Dealy biedt de laagste prijzen voor Samsung Galaxy A21s covers en hoesjes op de markt. Maak van de gelegenheid gebruik om uw smartphone te beveiligen terwijl u hem aanpast. Al onze hoesjes voldoen aan uw behoeften op het gebied van veiligheid, ergonomie en design. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de telefoon perfect vasthoudt en fixeert. Hij profiteert van een "band" type bescherming voor de rug en de randen. De hoes die het toestel omhult, biedt een tweede beschermingslaag en beveiligt het scherm. De hele mobiele telefoon is dus beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Hij loopt geen risico op breuk, krassen die hem zouden devalueren en stof dat de werking van de knoppen en hun gevoeligheid zou belemmeren. Onze zakjes doen dienst als portemonnee met hun kaarthouders en geldvakje binnenin. De hoes kan naar believen worden opgevouwen om als standaard te dienen voor optimaal gebruik in liggende modus. Sommige worden geleverd met een handige afneembare riem om uw Galaxy A21s in de hand te dragen.

Sommige worden geleverd met een handige afneembare riem om uw Galaxy A21s in de hand te dragen.

Onze covers en hoesjes maken uw Galaxy A21s nog persoonlijker

Veiligheid hoeft geen verveling te betekenen! Bij Dealy vindt u zeker de omslag die aan uw behoeften, wensen en fantasieën voldoet. Wij hebben onze klassieke beschermingen geselecteerd: etuis in kunstleder of echt leer in verschillende kleuren. Ben je rood, blauw, paars, zwart, bruin? Alle kleuren zijn er en u hebt een grote keuze aan materialen: lycheeleer, split, nappa, stof, vintage of retro lederlook... U vindt vast wel iets dat bij u past. Wij bieden verschillende sluitingen aan, zodat u kunt kiezen wat u het mooist vindt: flip cover, riem, designer sluiting, knoop of klinknagel stijl. We hebben ook mooie covers met dieren, landschappen, glitters of planten. Ze zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar leuke bescherming en voor jongeren. Wat u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen te maken: wij hebben geen concessies gedaan aan de veiligheid van uw Samsung!

U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor het volgen van uw bestelling

Onze klantendienst staat tot uw beschikking voor de opvolging van uw bestellingen en kan u informeren indien u informatie wenst over onze producten. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!