Terug naar de categorie

Xiaomi Redmi Pad SE Hardcase Geïntegreerde standaard

€ 29,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi Pad SE Hardcase Geïntegreerde standaard
1/7

Ontdek onze beschermhoes voor de Xiaomi Redmi Pad SE tablet, ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen stoten en vallen.
Met een geïntegreerde inklapbare standaard voor handsfree gebruik en nauwkeurige sneden zodat de functionaliteit van je tablet niet wordt belemmerd.

  • Schokbescherming: Deze hoes is gemaakt van een combinatie van PC- en Siliconenmateriaal en biedt uitstekende weerstand tegen stoten en vallen, waardoor je tablet volledig wordt beschermd.
  • Geïntegreerde uitklapbare standaard: De hoes heeft een uitklapbare standaard aan de achterkant voor handig handsfree gebruik van je tablet.
  • Precieze openingen : De zorgvuldig ontworpen openingen zorgen ervoor dat de hoes de functionaliteit van de camera, hoofdtelefoonaansluiting of speakers van je tablet niet verstoort.
  • Opvallend ontwerp: Het opvallende ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan je tablet, waardoor deze opvalt in de massa.
  • Modieus en functioneel: Deze beschermhoes ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook een praktische accessoire om je tablet te beschermen.
Materiaal
Harde kunststof
Siliconen
Type
Hands-free houder
Zware uitvoering

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen