Terug naar de categorie

Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Leren Etui

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Leren Etui
1/5

Ontdek onze elegante en robuuste beschermhoes voor je Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G smartphone.
Door de combinatie van retro PU-leer met textuur, zacht TPU en hard PC biedt deze hoes optimale bescherming tegen stoten en krassen.
Het slanke, lichte ontwerp zorgt voor optimaal gebruiksgemak, terwijl de nauwkeurige openingen een gemakkelijke toegang tot alle functies van je apparaat garanderen.

  • Hoogwaardige materialen: Retro getextureerd PU leer + zachte TPU bumper + harde PC achterkant, de synthese van drie materialen beschermt je telefoon tegen vallen, stoten en krassen.
  • Zachte TPU-rand: Ontworpen voor betere demping en schokabsorptie, zodat de telefoon beter beschermd is tegen vallen en stoten. De zachte randen zorgen er ook voor dat de hoes prettig in de hand ligt.
  • Schermbescherming: De randen van de behuizing zijn 1 mm hoger dan het scherm om extra bescherming te bieden tegen barsten en krassen wanneer het apparaat met de voorkant naar beneden wordt geplaatst.
  • Slank en lichtgewicht: het ontwerp van hybride materiaal beschermt de telefoon zonder onnodige versiering of overbelasting, zodat je hem in je zak, rugzak of andere tas kunt meenemen
  • Precieze openingen : Biedt volledige toegang tot poorten en functieknoppen, speakers en camera zonder de behuizing te verwijderen, eenvoudig te installeren en te verwijderen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen