Terug naar de categorie

Anti-Espion binnenschermbeschermer voor Xiaomi Mix Flip

€ 9,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Anti-Espion binnenschermbeschermer voor Xiaomi Mix Flip
1/6

Ontdek onze anti-spyware binnenste schermbeschermingsfolie voor Xiaomi Mix Flip 5G.
Deze folie biedt volledige bescherming, 180° antireflectietechnologie, verbeterde aanraakgevoeligheid en zelfherstellende eigenschappen, en garandeert de privacy en duurzaamheid van je apparaat.

  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van eersteklas TPU en PET, biedt deze folie superieure duurzaamheid en flexibiliteit voor langdurige bescherming van het binnenscherm.
  • Privacybescherming: De folie is uitgerust met 180° antireflectietechnologie en voorkomt dat anderen je scherm vanaf de zijkanten zien, waardoor het ideaal is voor gebruik in het openbaar.
  • Verbeterde tactiele gevoeligheid: De film is ontworpen om het natuurlijke gevoel van je apparaat te behouden en zorgt voor een perfecte tactiele precisie voor een soepele gebruikerservaring.
  • Zelfherstellende technologie: Dankzij de innovatieve eigenschappen verdwijnen kleine krasjes op de folie geleidelijk, waardoor de folie langer meegaat en er beter uitziet.
  • Volledige bescherming: Deze folie biedt volledige bedekking van het binnenscherm en beschermt het tegen alledaagse schade zoals krassen, stof en vingerafdrukken.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen