Terug naar de categorie

Xiaomi Mix Flip IMAK Hydrogel Film

€ 18,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Flip IMAK Hydrogel Film
1/8

Ontdek de ultieme bescherming voor je Xiaomi Mix Flip 5G met IMAK 4e generatie hydrogel folie.
Dit flexibele TPU-folie bedekt zowel het primaire als secundaire scherm en biedt verbeterde visuele helderheid, kras- en stootbestendigheid, terwijl het zorgt voor een soepele en responsieve aanraakervaring. Ideaal voor gaming en dagelijks gebruik,

  • Volledige bescherming: Deze 4e generatie hydrogel film beschermt het hoofd- en secundaire scherm volledig, houdt je apparaat krasvrij en biedt een betere aanraakervaring.
  • Flexibel, duurzaam materiaal: De folie is gemaakt van TPU en vormt een zachte, schokbestendige laag die flexibel is en niet vervormt, zodat zelfs gebogen oppervlakken bedekt kunnen worden.
  • Verbeterde visuele helderheid: Dankzij de nieuwste upgrade biedt deze hydrogel film verbeterde transparantie, waardoor je helder zicht hebt net als op de blote camera.
  • Meerlaagse bescherming: De folie is opgebouwd uit verschillende lagen flexibel TPU-composiet en biedt elastische demping om het risico op schermbreuk te verminderen.
  • Bestand tegen krassen en stoten: kleine belletjes, krasjes en deukjes vervagen na verloop van tijd, zodat je apparaat er onberispelijk blijft uitzien.
  • Soepele, responsieve touch: Het nieuwe materiaal vermindert de schuifweerstand en zorgt voor een soepelere, responsievere tactiele ervaring, perfect voor gaming en dagelijks gebruik.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen