Terug naar de categorie

Xiaomi Mix Flip Slim Ontwerp Hoesje

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Flip Slim Ontwerp Hoesje
1/6

Ontdek onze beschermhoes voor Xiaomi Mix Flip 5G.
Het is gemaakt van hoogwaardig PC en biedt robuuste bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit of esthetiek van je telefoon.
Het opvouwbare ontwerp past perfect bij de telefoon en biedt volledige bescherming terwijl het ultradun en gemakkelijk te hanteren blijft.

  • PC-materiaal van hoge kwaliteit: Gemaakt van premium PC-materiaal met hoge weerstand, waardoor je telefoon verzekerd is van duurzaamheid en robuuste bescherming.
  • Opvouwbaar ontwerp: Robuust en flexibel opvouwbaar ontwerp dat geen enkele functie van de telefoon beïnvloedt, waardoor deze volledig bruikbaar blijft.
  • Bescherming achterkant: beschermt de achterkant van de telefoon effectief tegen krassen, vallen en andere potentiële schade
  • Ultraslank profiel: Het ultraslanke ontwerp maakt de telefoon niet groter, waardoor deze praktisch is voor dagelijks gebruik en gemakkelijk in de hand ligt.
  • Eenvoudige installatie en verwijdering: probleemloze installatie en verwijdering, zodat het product snel en moeiteloos kan worden aangebracht en verwijderd zoals vereist
Materiaal

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen