Terug naar de categorie

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Kleine Tijger Hoesje

€ 22,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Kleine Tijger Hoesje
1/8

Ontdek onze beschermhoes voor Samsung Galaxy Tab S6 Lite / S6 Lite (2022).
Met zijn schattige tijgermotief is deze hoes niet alleen aantrekkelijk, maar biedt hij ook volledige bescherming voor je tablet.
Hij heeft een geïntegreerde standaard en een kaartsleuf voor extra gebruiksgemak.

  • Deze hoes geeft je volledige toegang tot alle functies en knoppen (camera's, speakers, poorten en knoppen) zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen. Dankzij de nauwkeurige pasvorm en de gemakkelijk te bereiken knoppen zijn alle functies van je tablet binnen handbereik.
  • De slanke, lichtgewicht, zacht aanvoelende voorkant is gemaakt van eersteklas PU leer, de krasvrije binnenkant biedt geweldige bescherming en de TPU achterkant maakt je tablet stabieler.
  • De tablethoes heeft een eenvoudig ontwerp in zuivere kleuren, je kunt je favoriete kleur kiezen om je tablet te beschermen, wat mooier en modieuzer is.
  • Hoogwaardig materiaal gecombineerd met uitstekend vakmanschap maken dit een zeer stijlvolle hoes. Beschermt je apparaat volledig tegen stoten, schuren, krassen, vingerafdrukken, uitglijden, vuil en hoekbeschadigingen.
  • De steunhoes maakt typen, video's kijken, internetten en lezen veel comfortabeler terwijl beide handen vrij blijven en gewrichtspijn wordt voorkomen. Er is een lus om je pen vast te houden.
  • Biedt een automatische slaap/waak-functie door het sluiten/openen van deze slimme hoes, helpt energie te besparen en resulteert in een langere levensduur van de batterij. Als je de cover van deze smart case opent, wordt je tablet automatisch wakker en als je de cover sluit, gaat je tablet automatisch slapen.
  • Compatibel systeem: Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) / (2022) / (2020)
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Patronen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen