Terug naar de categorie
-€ 10,00

Op maat gemaakt Samsung Galaxy S24 FE hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Op maat gemaakt Samsung Galaxy S24 FE hoesje

Druk jezelf uit terwijl je je Samsung Galaxy S24 FE beschermt met een hoesje dat helemaal op jou lijkt!
Met maatwerk kun je je smartphone omtoveren tot een accessoire dat jouw stijl weerspiegelt. Of je nu kiest voor een sober of gedurfd ontwerp, je hoesje is een echte weerspiegeling van je persoonlijkheid.
Je Samsung Galaxy S24 FE is kostbaar. Met dit hoesje kun je hem beschermen tegen alledaagse ongelukjes en hem tegelijkertijd een origineel tintje geven.
Verras je vrienden en familie met een gepersonaliseerde schelp. Het is een cadeau dat praktisch en origineel combineert, perfect voor verjaardagen, jubilea of gewoon om plezier te geven.

  • 100% maatwerk: Maak een schelp die jouw persoonlijkheid weerspiegelt door je eigen foto's te uploaden, ontwerpen toe te voegen of berichten toe te voegen. Elke schelp is uniek, net als zijn eigenaar!
  • Superieure bescherming : Deze hoes is ontworpen om stoten, krassen en dagelijkse slijtage te weerstaan en biedt optimale bescherming voor je Samsung Galaxy S24 FE, waardoor de integriteit en prestaties behouden blijven.
  • Volledige toegang tot functies : Dankzij de nauwkeurige openingen heb je gemakkelijk toegang tot alle poorten, knoppen en functies van je smartphone, inclusief de camera en vingerafdruksensor.
  • Lichtgewicht, duurzame materialen: Het hoesje is gemaakt van hoogwaardige materialen, is zowel licht als sterk en biedt effectieve bescherming zonder je smartphone te verzwaren.
  • Slank, elegant ontwerp: Het hoesje is ontworpen om perfect om je Samsung Galaxy S24 FE te passen, met behoud van het slanke profiel en de elegante esthetiek, terwijl het een comfortabele grip biedt.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Op maat gemaakt Samsung Galaxy S24 FE hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen