Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Etui Decoratief Rivet en Riempje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Etui Decoratief Rivet en Riempje
1/8

Ontdek onze duurzame en stijlvolle portemonnee hoes voor Samsung Galaxy S24 FE.
Deze hoes is gemaakt van zacht PU-leer met een TPU-binnenkant en biedt een stijlvolle look en optimale bescherming voor je apparaat.
Hij heeft verschillende kaartsleuven zodat je gemakkelijk je essentiële spullen mee kunt nemen en kan gemakkelijk worden omgevormd tot een handige standaard voor handsfree kijken.

  • Deze hoes is gemaakt van zacht PU-leer en een TPU-binnenkant en combineert duurzaamheid met een stijlvol uiterlijk. De gedrukte lijnen en het materiaal met boompatroon geven je apparaat een uniek tintje.
  • De hoes is voorzien van prachtige printlijnen en een materiaalontwerp met boompatroon, wat de esthetische aantrekkingskracht vergroot en zorgt voor een opvallende, modieuze look.
  • Met dit hoesje met meerdere kaartsleuven kun je je essentiële pasjes en contant geld moeiteloos meenemen en verandert je telefoonhoesje in een praktische portemonnee.
  • Het inklapbare deksel dient ook als standaard en biedt handig handsfree kijken in liggende modus. Perfect voor het bekijken van video's, videochatten of lezen
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting om je telefoon en waardevolle spullen veilig te houden. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat het hoesje gesloten blijft als je het niet gebruikt, wat extra bescherming biedt
  • 360-graden bescherming met een volledig ingekapseld TPU hoesje zorgt ervoor dat je apparaat beschermd is tegen stoten, krassen en vallen. Elke hoek en kant is beschermd
  • Inclusief een praktische handriem om gemakkelijk mee te nemen. Met de handriem kun je je telefoon onderweg stevig vasthouden en voorkom je dat je hem per ongeluk laat vallen.
Materiaal
Siliconen
Type
Klassiek
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen