Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Behuizing Effen

€ 11,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Behuizing Effen
1/9

Een portemonnee hoesje van hoge kwaliteit voor de Samsung Galaxy S24 FE.
Gemaakt van sterk PU leer, biedt het een duurzame, flexibele structuur die beschermt tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage.
Hij heeft een portemonnee- en standaardfunctie en een veilige magnetische sluiting.

  • Materialen van hoge kwaliteit: Deze hoes is gemaakt van sterk PU-leer en biedt een duurzame en flexibele structuur die uitstekende bescherming biedt tegen krassen, vallen en dagelijkse slijtage.
  • Portemonneefunctie: Bevat 3 kaartsleuven en een zijvak, zodat je je essentiële pasjes en geld op één plek kunt bewaren, perfect voor onderweg
  • Standfunctie: Gemakkelijk te veranderen in een stand, met verstelbare kijkhoeken voor handsfree gebruik bij het bekijken van video's, het voeren van videogesprekken of surfen op het web.
  • Magnetische sluiting: Voorzien van een veilige magnetische sluiting om je telefoon en waardevolle spullen veilig op te bergen, zodat ze op hun plaats blijven en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer je ze nodig hebt.
  • Schokbestendige technologie: Deze hoes is ontworpen met schokbestendige technologie en biedt uitstekende bescherming tegen vallen, stoten en andere schokken, zodat je telefoon niet beschadigd raakt.
  • Inclusief handig polsbandje: Wordt geleverd met een afneembaar polsbandje voor handig dragen, zodat je je telefoon veilig bij je kunt houden terwijl je onderweg bent.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen