Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE BETOPNICE Hoesje

€ 15,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE BETOPNICE Hoesje
1/8

Ontdek de BETOPNICE cover, een hoesje voor de Samsung Galaxy S24 FE dat ook dienst doet als portemonnee.
Hij bevat kaartsleuven, een vak voor bankbiljetten en een fotosleuf, waardoor het de perfecte vervanging is voor je traditionele portemonnee.
Bovendien heeft het een RFID-blokkeringsfunctie om je kaartgegevens tegen diefstal te beschermen.

  • Portemonneehoesje met kaartsleuven: dit telefoonhoesje heeft 2 kaartsleuven, een portemonneevakje en een sleuf voor een fotolijstje, waardoor het de perfecte vervanging is voor je traditionele portemonnee.
  • Geïntegreerde standaardfunctie: de hoes fungeert als standaard, zodat je handsfree video's kunt bekijken, videogesprekken kunt voeren of video's kunt afspelen
  • RFID-blokkeringstechnologie: De RFID-blokkering zorgt ervoor dat je kaartgegevens veilig blijven voor onbevoegde scans en diefstal.
  • Volledige lichaamsbescherming: deze hoes biedt volledige bescherming met zijn duurzame TPU constructie, die je telefoon beschermt tegen krassen, stoten en andere dagelijkse schade
  • Afneembare 2-in-1 hoes: Dankzij het gedeelde ontwerp kan de hoes gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de hoes flexibel kan worden gebruikt als portemonnee of als los telefoonhoesje.
  • Handige polsband: De meegeleverde polsband maakt het gemakkelijk om je telefoon veilig te dragen, zodat je minder risico loopt om per ongeluk te vallen en onderweg handsfree gemak hebt.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen