Terug naar de categorie

Flip cover Samsung Galaxy S24 FE LC.IMEEKE

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip cover Samsung Galaxy S24 FE LC.IMEEKE
1/8

Bescherm je telefoon met het LC.IMEEKE L1-serie hoesje voor Samsung Galaxy S24 FE.
Met verbeterde camerabescherming, water- en vingerafdrukbestendigheid, valbescherming van militaire kwaliteit, handige oproepbediening, een magnetische portemonnee en een stevige standaard heeft deze hoes alles wat je nodig hebt...

  • Verbeterde bescherming van de camera: De behuizing heeft een verhoogde rand van 2 mm rond de camera, die extra bescherming biedt tegen krassen en stootschade.
  • Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van hoogwaardige PU+TPU lederen materialen die bestand zijn tegen water en vingerafdrukken, waardoor je telefoon in ongerepte staat blijft.
  • Bescherming tegen vallen van militaire kwaliteit: Deze hoes voldoet aan de militaire standaard 810G-515.6 voor bescherming tegen vallen, waardoor de veiligheid van je telefoon bij een ongeluk gegarandeerd is.
  • Handige gespreksafhandeling: Ontworpen met speakerphone gaten in de voorklep, zodat je gemakkelijk gesprekken kunt beantwoorden zonder de schelp te openen
  • Portemonnee met magneetsluiting: Uitgerust met twee kaartsleuven en een compartiment voor notities, is deze portemonnee perfect om benodigdheden in mee te nemen zonder ze omvangrijker te maken.
  • Stevige standaard: Dankzij het opvouwbare ontwerp kan de schelp fungeren als een stevige standaard, voor een uitstekende kijkervaring voor video's en presentaties.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen