Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Schokbestendig Hoesje

€ 11,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Schokbestendig Hoesje

Ontdek onze hoogwaardige schokbestendige hoes voor Samsung Galaxy S24 FE.
Deze hoes biedt robuuste bescherming tegen vallen en is gemaakt van een combinatie van PC en TPU, en voelt zacht aan voor een comfortabele grip.
Het is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, met een ontwerp dat ervoor zorgt dat het er altijd geweldig uitziet en heel gemakkelijk te installeren en te verwijderen is.
Het biedt volledige bescherming tegen dagelijkse slijtage, vlekken, krassen en vallen.

  • Eersteklas materiaal: Gemaakt van een combinatie van PC en TPU, biedt deze telefoonshell robuuste bescherming tegen vallen terwijl hij zacht aanvoelt voor een comfortabele grip.
  • Duurzaam en gemakkelijk te gebruiken: Het duurzame ontwerp van deze hoes zorgt ervoor dat hij er altijd goed uitziet en is heel gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, waardoor hij een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.
  • Volledige bescherming: Beschermt je telefoon tegen dagelijkse slijtage, vlekken, krassen en vallen, zodat je apparaat in perfecte staat blijft.
  • Nauwkeurige openingen : Nauwkeurige posities van de gaten en een perfecte pasvorm, waardoor alle knoppen, poorten en functies onbelemmerd kunnen worden gebruikt.
  • Verhoogde randen voor extra bescherming: De verhoogde rand en randen beschermen de achtercamera en het voorscherm tegen krassen en bieden zo extra bescherming voor de meest kwetsbare delen van je telefoon.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen