Terug naar de categorie
-€ 10,00 Nieuw

Aangepast hoesje Samsung Galaxy A24 4G

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Aangepast hoesje
 Samsung Galaxy A24 4G

Maak een hoesje dat je identiteit weerspiegelt en tegelijkertijd effectieve bescherming biedt voor je Samsung Galaxy A24 4G!
De Samsung Galaxy A24 4G is een betaalbare smartphone met hoge prestaties die het verdient om zorgvuldig beschermd te worden.
Met de Dealy gepersonaliseerde schelp kun je bescherming en esthetiek combineren door je accessoire volledig te personaliseren.
Of je nu een designliefhebber bent of gewoon een uniek tintje aan je telefoon wilt geven, dit hoesje is gemaakt voor jou!

  • Totale aanpassing : Voeg je favoriete foto's, illustraties, ontwerpen of citaten toe om je Samsung Galaxy A24 4G helemaal uniek te maken. Het is jouw kans om een ontwerp te maken dat helemaal bij jou past.
  • Robuuste bescherming : Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschermt je telefoon effectief tegen stoten, krassen en alledaagse slijtage, waardoor het originele uiterlijk behouden blijft.
  • Nauwkeurige uitsnijdingen : De openingen zijn met precisie ontworpen om perfect op je Samsung Galaxy A24 4G te passen, zodat je gemakkelijk bij alle knoppen, poorten en functies kunt, zoals de camera en vingerafdruksensor.
  • Duurzame materialen : Het hoesje is licht maar duurzaam en biedt langdurige bescherming zonder je smartphone te verzwaren of de grip ervan te veranderen.
  • Slank, ergonomisch ontwerp: Het slanke profiel behoudt de elegante esthetiek van uw Galaxy A24 4G en biedt maximale bescherming, zonder afbreuk te doen aan het gebruikscomfort.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Aangepast hoesje Samsung Galaxy A24 4G
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen