Terug naar de categorie
-€ 10,00 Nieuw

Aangepast hoesje Samsung Galaxy A16 5G

€ 14,99 € 24,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Aangepast hoesje
 Samsung Galaxy A16 5G

Bescherm je Samsung Galaxy A16 5G met een geheel eigen stijl!
De Samsung Galaxy A16 5G is een veelzijdige smartphone met uitzonderlijke prestaties voor een betaalbare prijs.
Met een gepersonaliseerde hoes van Dealy kun je je apparaat beschermen en tegelijkertijd een vleugje creativiteit toevoegen.
Creëer een uniek hoesje dat je persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd effectieve bescherming biedt tegen alledaagse ongelukjes.
De gepersonaliseerde romp is ook een origineel en attent cadeau-idee. Verras je vrienden en familie met een uniek object, speciaal voor hen ontworpen!

  • Volledig aanpasbaar: Of je nu een foto, tekening, logo of tekst wilt weergeven, met onze personalisatietool kun je een hoesje maken dat helemaal van jou is. Dit is jouw kans om bescherming te krijgen die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.
  • Verbeterde bescherming : Dit hoesje is ontworpen om je Galaxy A16 5G effectief te beschermen tegen stoten, krassen en vallen. Het is gemaakt van slijtvaste materialen en biedt een beschermende barrière waardoor je smartphone er als nieuw uit blijft zien en blijft werken.
  • Op maat gesneden : Precieze openingen zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en functies, zoals de camera en vingerafdruksensor. Je kunt je telefoon in alle vrijheid gebruiken, zonder de behuizing te verwijderen.
  • Lichtgewicht, duurzame materialen: Het hoesje is ongelooflijk licht en toch sterk, zodat het de grip van je smartphone niet beïnvloedt. Het slanke ontwerp behoudt de elegante esthetiek van je Galaxy A16 5G.
  • Ergonomisch ontwerp : Het hoesje is zo ontworpen dat het perfect past bij de vorm van de Samsung Galaxy A16 5G en biedt een comfortabele pasvorm en discrete bescherming, terwijl je je telefoon helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen