Terug naar de categorie

Geval Realme 12 Pro 5G / 12 Pro Plus 5G Mechanische Arm

€ 40,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Geval Realme 12 Pro 5G / 12 Pro Plus 5G Mechanische Arm
1/5

Ontdek onze telefoonhoes met mechanische arm, ontworpen voor de Realme 12 Pro 5G en 12 Pro Plus 5G modellen.
Hij biedt robuuste bescherming en een futuristisch ontwerp en geeft je eenvoudig toegang tot alle functies van je telefoon.

  • Het telefoonhoesje in mechanische armstijl is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, zodat je apparaat lang meegaat.
  • Het telefoonhoesje voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Het metaal kan oplichten in het licht, met oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur.
  • Met een uniek en stijlvol mechanisch armontwerp biedt dit telefoonhoesje van aluminiumlegering niet alleen robuuste bescherming, maar voegt het ook een futuristische en opvallende esthetiek toe aan je smartphone, waardoor deze zich onderscheidt van de massa.
  • Dit telefoonhoesje met mechanische arm is zorgvuldig ontworpen voor volledige functionaliteit en biedt eenvoudige toegang tot de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten, zodat het gebruik, de fotografie of de geluidskwaliteit van je smartphone niet wordt belemmerd.
  • Het telefoonhoesje heeft een polsbandje voor extra comfort en veiligheid. Hierdoor kun je je telefoon dragen zonder je handen te gebruiken en is er minder kans dat je hem verliest of laat vallen, vooral handig voor buiten of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen