Terug naar de categorie

Poco F5 Pro aluminiumlegering behuizing

€ 41,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Poco F5 Pro aluminiumlegering behuizing
1/3

Ontdek ons robuuste en elegante telefoonhoesje voor de Poco F5 Pro 5G.
Hij is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en biedt superieure bescherming tegen stoten en krassen.
Het unieke mechanische armontwerp voegt een futuristische esthetiek toe aan je smartphone.

  • De mechanische arm stijl telefoon hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit aluminiumlegering, biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, waardoor de levensduur van uw apparaat.
  • Het hoesje van de telefoon voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Het verschil tussen metalen hoesjes en andere materialen is dat metaal kan schitteren onder invloed van licht. Weergave van oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur
  • Met een uniek en stijlvol mechanisch armontwerp biedt dit telefoonhoesje van aluminiumlegering niet alleen robuuste bescherming, maar voegt het ook een opvallende futuristische esthetiek toe aan je smartphone, waardoor deze opvalt in de massa.
  • Deze mechanische arm stijl telefoon schelp is zorgvuldig ontworpen om volledige functionaliteit te garanderen en biedt gemakkelijke toegang tot de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten, zodat het gebruik, fotografie of geluidskwaliteit van je smartphone niet wordt belemmerd.
  • Het telefoonhoesje heeft een koordbevestiging voor extra comfort en veiligheid. Dankzij deze functie kun je je telefoon handsfree dragen en is er minder kans dat je je apparaat laat vallen of verliest, wat vooral handig is als je buiten bent of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen