Terug naar de categorie

Etui Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Classic

€ 22,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Etui Oppo Reno 12F 5G Cui Nappa Classic
1/8

Ontdek onze hoes voor Oppo Reno 12F 5G, ontworpen met een luxe nappa-textuur.
Deze hoes heeft een verfijnde, elegante uitstraling en biedt uitstekende duurzaamheid en bescherming dankzij de combinatie van echt leer en TPU.
Hij is voorzien van meerdere kaartsleuven en een geldvakje, zodat je je essentiële spullen handig kunt meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt...

  • Gemaakt van echt rundleer met een luxueuze nappa-textuur, biedt deze hoes een verfijnde en elegante look en een uitstekende duurzaamheid en bescherming.
  • Deze hoes combineert echt rundleder met TPU en biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het leer geeft een eersteklas gevoel, terwijl TPU flexibiliteit en robuuste bescherming toevoegt.
  • Hij is voorzien van meerdere kaartsleuven en een geldvakje, zodat je je essentiële spullen handig kunt meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt.
  • De verstelbare standaardfunctie biedt een handige manier om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of handsfree te internetten. Het biedt een stabiele, aanpasbare kijkhoek voor uw comfort
  • De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de hoes goed gesloten blijft en beschermt je apparaat en waardevolle spullen tegen per ongeluk openen en mogelijke schade
  • De hoes is voorzien van dempende kussentjes op de hoeken die de schokken effectief absorberen, waardoor vallen op de hoeken wordt voorkomen. Deze functie zorgt ervoor dat je apparaat goed beschermd is tegen vallen en stoten.
Materiaal
Echt leder
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen