Terug naar de categorie

Oppo Reno 12F 5G Retro Ontwerp Hoesje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Retro Ontwerp Hoesje
1/7

Ontdek onze hoes voor de Oppo Reno 12F 5G, die duurzaamheid en elegantie combineert.
Met de prachtige bedrukte lijnen en het unieke ontwerp biedt het een onderscheidende en modieuze look.
Hij heeft ook een praktische portemonnee- en standaardfunctie en een veilige magnetische sluiting voor optimale bescherming.

  • Deze hoes is gemaakt van PU-leer met een huidgevoel en een TPU-binnenlaag en combineert duurzaamheid met een slanke, stijlvolle look. De gedrukte lijnen en het materiaal met boommotief geven je apparaat een uniek tintje.
  • De schelp heeft prachtige printlijnen en een materiaalontwerp met boommotief, wat de esthetische aantrekkingskracht vergroot en zorgt voor een opvallende en modieuze look.
  • Met dit hoesje met meerdere kaartsleuven kun je je essentiële pasjes en contant geld moeiteloos meenemen en verandert je telefoonhoesje in een praktische portemonnee.
  • Het inklapbare deksel dient ook als standaard en biedt handsfree kijken in liggende modus. Perfect voor het bekijken van video's, videochatten of lezen
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting om je telefoon en waardevolle spullen veilig te houden. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat het hoesje gesloten blijft als je het niet gebruikt, voor extra bescherming
  • 360-graden bescherming met een volledig ingekapselde TPU behuizing zorgt ervoor dat je apparaat beschermd is tegen stoten, krassen en vallen. Elke hoek en kant is beschermd
  • Inclusief een praktische handriem om gemakkelijk mee te nemen. De handriem maakt het handig om je telefoon onderweg veilig vast te houden, zodat je hem niet per ongeluk laat vallen.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen