Terug naar de categorie

Oppo Vind N3 5G Mate Oppervlakte hoesje met textuur

€ 5,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Vind N3 5G Mate Oppervlakte hoesje met textuur
1/6

Ontdek onze beschermhoes voor Oppo Find N3 5G.
Gemaakt van hoge kwaliteit PC, ontworpen voor duurzaamheid en slijtvastheid.
Het biedt volledige bescherming met een matte textuurafwerking die niet alleen het uiterlijk verfraait, maar ook een comfortabele, slipvrije grip biedt.

  • Dit telefoonhoesje is gemaakt van eersteklas polycarbonaat (PC) en is ontworpen met het oog op duurzaamheid en veerkracht, zodat je toestel goed beschermd is.
  • De behuizing heeft zeer nauwkeurige openingen voor alle poorten en knoppen, zodat de functies van de telefoon volledig toegankelijk en ongehinderd te gebruiken zijn.
  • Deze hoes biedt allround bescherming en is ontworpen om stootvast, krasbestendig en vlekbestendig te zijn, zodat hij je telefoon effectief beschermt tegen dagelijkse slijtage.
  • De schaal heeft een matte afwerking met een golvende textuur, die niet alleen bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht, maar ook zorgt voor een comfortabele, anti-slip grip.
  • Het unieke diamantgeschilderde ontwerp van de behuizing voegt een vleugje elegantie en stijl toe, waardoor het de perfecte mix is van mode en functie voor je apparaat.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen