Terug naar de categorie

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Shield Matte Serie MOFI Hoesje

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Shield Matte Serie MOFI Hoesje
1/8

Ontdek de MOFI Shield Matte Series, ontworpen om optimale bescherming te bieden voor je OnePlus Nord CE 4 Lite 5G.
Het heeft een geïntegreerd en gevoelig knopontwerp, camerabescherming, anti-vingerafdrukbehandeling, 360° valpreventie en nauwkeurige openingen voor alle poorten en knoppen.

  • Gevoelige knoppen, ingebouwde bescherming: De knopposities zijn zo ontworpen dat ze gevoelig zijn, waardoor de knoppen lang meegaan
  • Bescherming van de camera: De behuizing heeft een ontwerp met open gaten in het cameragebied, met gaten iets hoger dan de camera om schuren van de camera te voorkomen.
  • Anti-vingerafdruk met matte afwerking: Het oppervlak is mat afgewerkt, waardoor vingerafdrukken effectief worden voorkomen en het hoesje schoon blijft.
  • 360° druppelpreventie: De hoes heeft een driedimensionaal beschermend ontwerp en beschermt de telefoon volledig tegen vallen.
  • Nauwkeurige gatopening: Het hoesje heeft nauwkeurige openingen, zodat alle poorten en knoppen precies zijn uitgelijnd op de telefoon.
  • Voelt zijdezacht aan: De behuizing heeft een zachte, delicate textuur. Het biedt een comfortabele grip, vergelijkbaar met het gevoel van een kale handset.
Materiaal
Type

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen