Terug naar de categorie

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Zwart Transparant Hoesje

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Zwart Transparant Hoesje
1/10

Ontdek onze beschermhoes voor OnePlus Nord CE 4 Lite 5G.
Met een matte afwerking die bestand is tegen vingerafdrukken en aangenaam aanvoelt, biedt het een schone, elegante uitstraling.
Het is duurzaam en gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

  • Deze hoes biedt uitstekende bescherming tegen vallen dankzij het ontwerp van PC en TPU, en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele grip.
  • Het duurzame ontwerp maakt deze schelp aantrekkelijk en toch supergemakkelijk te installeren en te verwijderen, voor praktisch dagelijks gebruik.
  • Het hoesje heeft een matte afwerking die bestand is tegen vingerafdrukken en prettig in de hand ligt, waardoor het er strak en overzichtelijk uitziet.
  • Beschermt je telefoon tegen dagelijkse slijtage, vlekken, krassen en vallen, zodat je apparaat in perfecte staat blijft.
  • Dankzij de nauwkeurige positie van de gaatjes en de perfecte pasvorm kunnen alle knoppen, poorten en functies ongehinderd worden bediend, terwijl de verhoogde lippen en randen de camera aan de achterkant en het scherm aan de voorkant beschermen tegen krassen.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen