Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Business case

€ 11,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Business case
1/7

Ontdek de elegantie en functionaliteit van onze flipcase voor de OnePlus Nord 4.
Ontworpen met een luxe textuur, biedt deze hoes duurzame bescherming en voegt tegelijkertijd een vleugje elegantie toe aan je telefoon.
Het heeft precieze T-vormige lijnen die getuigen van een nauwgezet oog voor detail.

  • Dit telefoonhoesje is gemaakt van eersteklas PU-leer met kalfsstructuur en een matte TPU-interieur. Het voelt luxe aan en biedt duurzame bescherming.
  • De kast heeft precieze T-vormige lijnen aan de voorkant, wat getuigt van een nauwgezet oog voor detail. De enkele gevouwen rand draagt bij aan het elegante, minimalistische ontwerp.
  • Drie kaartsleuven en een portemonnee zijn geïntegreerd in het ontwerp, waardoor het praktisch is voor alledaagse benodigdheden
  • De hoes kan worden gevouwen tot een standaard, zodat je je scherm handsfree kunt bekijken. Deze functie is perfect voor het bekijken van video's of het voeren van videogesprekken.
  • Hij combineert PU leer met een TPU binnenlaag, is gemakkelijk te installeren en te verwijderen, en biedt maximale bescherming voor je telefoon tegen krassen, stoten en vallen.
  • Het is zo handig om je telefoon bij de polsband vast te houden als je foto's maakt, belt, enz. en zo te voorkomen dat de telefoon eruit valt.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen