Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 glitter- en bergkristalgeval KADEM

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 glitter- en bergkristalgeval KADEM
1/5

Ontdek onze KADEM case voor OnePlus Nord 4.
Het heeft een elegant, glinsterend ontwerp met eeuwige bloemversiering en strassteentjes, waardoor je telefoon glamoureus en modieuzer wordt.
Het glitterontwerp met kleurverloop biedt een visueel aantrekkelijke look, waardoor je telefoon opvalt met een unieke, trendy stijl...

  • Dit telefoonhoesje heeft een prachtige eeuwige bloem en strasversiering om je telefoon glamoureus en modieuzer te maken.
  • Gradiënt glitterontwerp biedt een visueel aantrekkelijke look, waardoor je telefoon opvalt met een unieke en modieuze stijl
  • Het hoesje is gemaakt van TPU van hoge kwaliteit en biedt flexibiliteit en duurzaamheid, zodat je telefoon beschermd is tegen dagelijkse slijtage.
  • Deze schelp is ontworpen met precieze openingen en responsieve knopdeksels en biedt eenvoudige toegang tot alle poorten, knoppen en functies zonder dat je de schelp hoeft te verwijderen.
  • Het hoesje is zo ontworpen dat het perfect om je telefoon past, sluit perfect aan en is eenvoudig te installeren en te verwijderen, zodat je het moeiteloos kunt gebruiken en onderhouden.
Materiaal
Siliconen
Type
Pailletten

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen