Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Retro Textuur Hoesje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Retro Textuur Hoesje
1/4

Ontdek onze case voor de OnePlus Nord 4, met zijn retro design.
Hij heeft een zachte TPU-rand en een harde PC-achterkant, die optimale bescherming biedt tegen vallen, stoten en krassen.
Dankzij het lichtgewicht, slanke ontwerp is deze tas gemakkelijk mee te nemen...

  • Hoogwaardige materialen: premium PU retro textuur + zachte TPU bumper + harde PC achterkant, drie synthetische materialen beschermen je telefoon tegen vallen, stoten en krassen
  • Zachte TPU-rand: het zachte TPU-frame van de hoesje is ontworpen om demping en schokabsorptie te verbeteren, en helpt de telefoon te beschermen tegen vallen en stoten. De zachte randen zorgen er ook voor dat de hoesje prettig in de hand ligt.
  • Schermbescherming: de randen van het hoesje zijn 1 mm hoger dan het scherm om extra bescherming te bieden tegen barsten en krassen op het scherm wanneer dit met de voorkant naar beneden op oppervlakken wordt geplaatst.
  • Dun en licht: het ontwerp van hybride materiaal beschermt de mobiele telefoon zonder onnodige versiering en is draagbaar in je zak, rugzak en andere tassen.
  • Nauwkeurige uitsparing: biedt volledige toegang tot poorten en functieknoppen, speakers en camera zonder de behuizing te verwijderen, eenvoudig te installeren en te verwijderen
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen