Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Transparant versterkt hoesje

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Transparant versterkt hoesje
1/4

Ontdek onze transparante en flexibele hoes voor OnePlus Nord 4.
Ontworpen met een minimalistische esthetiek, verbetert het het originele ontwerp van je smartphone terwijl het superieure bescherming biedt tegen alledaagse vallen en stoten.
Dankzij de nauwkeurige uitsparing heb je gemakkelijk toegang tot alle functies zonder dat je de behuizing hoeft te verwijderen.

  • Het transparante ontwerp benadrukt de originele kleur en het ontwerp van je smartphone, voor een minimalistische maar elegante look
  • Deze hoes is gemaakt van eersteklas 2,0 mm TPU-materiaal en biedt uitstekende schokabsorptie en bescherming tegen vallen, stoten en dagelijkse slijtage, zodat je telefoon in perfecte staat blijft.
  • Deze hoesje is ontworpen met precieze openingen en biedt gemakkelijk toegang tot alle knoppen, poorten en functies, waardoor volledige functionaliteit gegarandeerd is zonder dat de hoesje verwijderd hoeft te worden.
  • Het TPU-materiaal biedt een comfortabele en stevige grip en vermindert het risico op per ongeluk uitglijden en vallen, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.
  • Versterkte hoeken: Met versterkte hoeken biedt deze hoes superieure bescherming tegen stoten en schokken, zodat je telefoon beschermd is tegen mogelijke schade.
Materiaal
Siliconen
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen