Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Losanges hoesje

€ 11,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Losanges hoesje
1/8

Ontdek ons portemonneehoesje voor OnePlus Nord 4.
Hij ligt prettig in de hand en ziet er luxueus uit.
Hij is voorzien van hoekdempers om vallen te voorkomen, een verstelbare standaard voor veelzijdig kijken, volledige bescherming van het lichaam dankzij de zachte TPU binnenkant en een portemonnee met handriem voor extra veiligheid.

  • De hoes is gemaakt van PU-leer met lycheestructuur, dat comfortabel in de hand ligt en er luxueus uitziet. Het ruitpatroon geeft het ontwerp een elegant tintje.
  • De hoes is voorzien van dempende kussentjes op de hoeken die de schokken effectief absorberen, waardoor vallen op de hoeken wordt voorkomen. Deze functie zorgt ervoor dat je apparaat goed beschermd is tegen vallen en stoten.
  • Dankzij de inklapbare standaard kun je handsfree kijken. Of je nu video's bekijkt of videogesprekken voert, de verstelbare standaard zorgt voor een stabiele hoek voor een comfortabele kijkervaring.
  • De binnenkant van de hoes is gemaakt van zacht TPU-materiaal dat geen krassen maakt op je telefoon. Hij biedt volledige bescherming van het lichaam, zodat je toestel vanuit alle hoeken wordt beschermd.
  • Deze portemonnee-etui heeft meerdere kaartsleuven en een geldvakje, zodat je al je essentials handig kunt meenemen. De handriem voegt een extra beveiligingslaag toe, zodat je je telefoon veilig kunt dragen.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen