Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Y Design hoesje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Y Design hoesje
1/8

Ontdek onze case voor de OnePlus Nord 4, met Y-lijnen.
Deze hoes biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor het beschermen van je apparaat. Hij is voorzien van meerdere kaartsleuven, een geldsleuf, een opvouwbare standaard voor handsfree kijken, een veilige magnetische sluiting en een polsbandje voor extra gemak.

  • Deze hoes is gemaakt van eersteklas PU-leer en TPU-materialen en biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor het beschermen van je apparaat. Materialen bieden flexibiliteit en solide bescherming
  • De Y-vormige lijnen voegen een vleugje elegantie en raffinement toe aan de kast en versterken de algehele esthetische aantrekkingskracht.
  • Deze etui is ontworpen met meerdere kaartsleuven en een kassasleuf, zodat je alles wat je nodig hebt, zoals creditcards en contant geld, op één plek kunt meenemen.
  • De uitklapbare standaardfunctie biedt een handige manier om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of op het web te surfen zonder je handen te gebruiken. Het biedt een stabiele en verstelbare kijkhoek
  • De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de hoes goed gesloten blijft en beschermt je apparaat en waardevolle spullen tegen per ongeluk openen en mogelijke schade
  • De hoes is voorzien van dempende kussentjes op de hoeken die de impact effectief absorberen, waardoor vallen op de hoeken op superieure wijze wordt voorkomen. Deze functie zorgt ervoor dat je apparaat goed beschermd is tegen vallen en stoten.
  • De meegeleverde polsband maakt het gemakkelijk om mee te nemen en voegt een extra beveiligingslaag toe. Het zorgt ervoor dat je telefoon altijd binnen handbereik is en vermindert het risico op per ongeluk vallen.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen