Terug naar de categorie

Nokia C32 Scherm Beschermer

€ 7,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Nokia C32 Scherm Beschermer
1/9

Ontdek onze ENKAY beschermfolie voor Nokia C32.
Met zelfherstellende technologie, volledige dekking en high-definition helderheid biedt het ongeëvenaarde bescherming voor je scherm.
Deze beschermer is gemaakt van een flexibele maar duurzame samenstelling en is ontworpen om schokken te weerstaan en breuk te voorkomen.

  • Deze screenprotector heeft geavanceerde zelfherstellende eigenschappen die automatisch kleine krasjes en bubbels genezen in minder dan 48 uur, zodat je scherm er altijd ongerept uitziet.
  • Ontworpen om rand-tot-rand bescherming te bieden zonder witte randen of openingen, waardoor het bijzonder geschikt is voor telefoons met gebogen schermen. Het naadloze ontwerp voorkomt de ophoping van stof en vuil
  • Met een dikte van slechts 0,1 mm biedt de protector kristalhelder zicht en een hoge gevoeligheid, waardoor de oorspronkelijke weergavekwaliteit van je scherm behouden blijft.
  • De protector is gemaakt van een mix van TPE, PET en TPU en is ontworpen om schokken te absorberen en breuk te voorkomen. Het gelcomposietmateriaal heeft een spinnenwebstructuur die werkt als een anti-explosielaag, waardoor het risico op schade aan het scherm bij een val aanzienlijk wordt verminderd.
  • Naadloos en stofvrij: Deze screenprotector biedt een naadloze pasvorm die stofophoping voorkomt, en past zich perfect aan je scherm aan.
  • Volledige lijm: Deze hydrogel screenprotector heeft volledige lijmdekking, wat zorgt voor een veilige, naadloze hechting met het hele schermoppervlak van je apparaat.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen