Terug naar de categorie

Nintendo Switch OLED anti-vingerafdrukbehuizing

€ 18,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Nintendo Switch OLED anti-vingerafdrukbehuizing
1/8

Een robuuste en ergonomische beschermhoes voor je Nintendo Switch OLED.
Ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen alledaagse valpartijen, stoten en krassen, en tegelijkertijd optimaal speelcomfort te garanderen dankzij het ergonomische ontwerp.

  • Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig pc-materiaal en biedt robuuste bescherming voor de switch-console en joystick. Eenmaal in deze hoes is je apparaat beschermd tegen dagelijkse valpartijen, stoten en krassen.
  • Geschikt voor Nintendo Switch OLED. Komt precies overeen met de verschillende knoppen en gaten op de Switch console en controller
  • Nieuw, verbeterd ontwerp voor de OLED Dock Switch. Past perfect op het dock, zodat je het kunt aanpassen aan het dock om op te laden.
  • Speciaal ontworpen voor de achterste schakelaarbevestiging. Zelfs als je deze hoes hebt geïnstalleerd, werkt de schakelaarbevestiging nog zoals het hoort en is de joystick gemakkelijk te verwijderen.
  • Deze hoes heeft een ergonomisch ontwerp en is niet alleen een beschermhoes, maar ook een comfortabele griphoes voor draagbaar gamen. De ergonomische structuur van deze hoes maakt je vingers meer ontspannen en comfortabel en verbetert je game-ervaring.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen