Terug naar de categorie

Cover Motorola Razr 50 5G Ruiyi serie IMAK

€ 18,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Cover Motorola Razr 50 5G Ruiyi serie IMAK
1/7

Ontdek de IMAK Ruiyi Series hoesje voor de Motorola Razr 50 5G.
Met zijn koolstofvezeltextuur, vouwbaar ontwerp, boven- en onderkantbescherming, over het scherm heen-ontwerp en combinatie van hoogwaardige materialen biedt deze hoes robuuste bescherming zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van je apparaat.

  • Ontworpen met het oog op veerkracht, biedt het superieure slijtvastheid en antislipeigenschappen, terwijl de klassieke koolstofvezeltextuur zorgt voor verminderde zichtbaarheid van vingerafdrukken en een comfortabele grip.
  • Deze veelzijdige hoes is ontworpen om perfect samen te vouwen met je apparaat en biedt robuuste bescherming zonder afbreuk te doen aan de bruikbaarheid.
  • Bescherming boven- en onderklep: Het unieke ontwerp van de boven- en onderklep beschermt je apparaat van voor tot achter, waardoor slijtage rond de camera wordt geminimaliseerd en de algehele veiligheid van het apparaat wordt verbeterd.
  • De zorgvuldig vervaardigde randen steken iets boven het scherm uit om direct contact met het oppervlak te voorkomen, zodat je scherm krasvrij en ongerept blijft.
  • Deze hoes combineert leer van hoge kwaliteit met een robuuste pc-onderlaag en biedt een slank profiel en een ongeëvenaarde weerstand tegen krassen en barsten. Perfect voor wie bescherming zoekt zonder bulk.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen