Terug naar de categorie

Motorola Razr 50 5G Ultra-Slim Geval met Scharnierbescherming

€ 18,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Motorola Razr 50 5G Ultra-Slim Geval met Scharnierbescherming
1/8

Ontdek onze case voor de Motorola Razr 50 5G.
Hij heeft een gegalvaniseerd ontwerp, een eersteklas uitstraling en blijft toch slank.
Het is transparant om de oorspronkelijke schoonheid van je telefoon te laten doorschijnen zonder afbreuk te doen aan de bescherming.
De nauwkeurige pasvorm zorgt voor een perfecte pasvorm, waarbij de elegante contouren van je telefoon behouden blijven voor een naadloze gebruikerservaring...

  • Het gegalvaniseerde PC frame geeft een high-end uitstraling met behoud van een slank profiel, waardoor zowel duurzaamheid als elegantie gewaarborgd zijn.
  • Dit hoesje is ultradun ontworpen, zodat de oorspronkelijke schoonheid van je telefoon erdoorheen schijnt zonder afbreuk te doen aan de bescherming.
  • Nauwkeurig ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm, waarbij de elegante contouren van je telefoon behouden blijven voor een naadloze gebruikerservaring
  • Het uitgeholde ontwerp van de toetsen biedt een origineel tactiel gevoel en zorgt ervoor dat de toetsen snel reageren en toch goed beschermd zijn.
  • Volledige bescherming: Met opstaande randen aan de voor- en achterkant beschermt het hoesje het scherm en de camera van je telefoon effectief tegen krassen en schade.
Materiaal
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen