Terug naar de categorie

Hoes Motorola Razr 50 Ultra Koord en flesopener

€ 15,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoes Motorola Razr 50 Ultra Koord
 en flesopener
1/8

Ontdek onze hoes voor de Motorola Razr 50 Ultra 5G, compleet met polsband.
Deze hoes biedt robuuste bescherming en ziet er tegelijkertijd stijlvol uit. Hij is voorzien van een metalen ring die tevens dienst doet als flesopener, wat zowel praktisch als draagbaar is...

  • Deze hoes is gemaakt van een combinatie van PU leer, PC en TPU en biedt robuuste bescherming tegen krassen, vallen en slijtage, terwijl hij er toch stijlvol uitziet.
  • Inclusief een metalen ring die ook als flesopener kan worden gebruikt, wat zowel praktisch als draagbaar is. De ring kan ook worden gebruikt om de telefoon aan een riemlus of tas te hangen zodat je hem handsfree kunt dragen.
  • Wordt geleverd met een polsband en nekband, waardoor de hoes nog functioneler wordt voor gebruik onderweg en je je telefoon veilig en handig kunt meenemen
  • Verhoogde bescherming voor de camera: De behuizing heeft een verhoogde rand rond de camera om de lens te beschermen tegen direct contact met oppervlakken, waardoor het risico op krassen en beschadiging minimaal is.
  • Precieze openingen : Ontworpen met precieze openingen voor alle poorten, knoppen en speakers , zodat alle functies gemakkelijk toegankelijk zijn zonder de behuizing te verwijderen.
Materiaal

Kunstleer
Siliconen
Type
Hands-free houder
Ring

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen