Terug naar de categorie

Hoes Motorola Razr 50 Ultra / Razr Plus 2024 Card Case Vintage Frieze

€ 14,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoes Motorola Razr 50 Ultra / Razr Plus 2024 Card Case Vintage Frieze
1/7

Ontdek onze duurzame en retro hoes voor de Motorola Razr 50 Ultra 5G / Razr Plus 2024 5G.
Met zijn naadloze opvouwbare ontwerp, geïntegreerde kaartsleuf, verhoogde camerabescherming en volledige bescherming aan de achterkant is deze hoes perfect om je telefoon te beschermen en toch een unieke stijl te behouden.

  • Deze hoes is gemaakt van PU-leer en hoogwaardige PC-materialen, is ontworpen voor langdurige duurzaamheid en biedt betrouwbare bescherming voor je apparaat.
  • Het ontwerp uit één stuk zorgt ervoor dat het hoesje de vouwfunctie van de telefoon niet hindert, waardoor de telefoon soepel blijft werken en volledige bescherming biedt
  • Ontworpen met een praktische kaartsleuf, kun je in deze etui een essentiële kaart veilig opbergen, zodat je je benodigdheden gemakkelijk kunt vervoeren zonder extra bulk.
  • De verhoogde rand rond de cameralens zorgt ervoor dat je camera beschermd blijft tegen krassen en beschadigingen wanneer je hem op een vlakke ondergrond plaatst
  • Dit hoesje beschermt de achterkant van je telefoon effectief tegen krassen, botsingen en alledaagse slijtage, zodat je apparaat in perfecte staat blijft.
Materiaal

Kunstleer
Type
Kaarthouder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen